nl en

Patiënten


De Trammpolin®  meniscusprothese studie


De Trammpolin® meniscusprothese is een implantaat voor patiënten met aanhoudende kniepijn aan de binnenzijde van de knie, bij wie de meniscus in een eerdere fase al geheel of gedeeltelijk verwijderd is. Onder Trammpolin vindt u meer informatie over dit innovatieve product van ATRO Medical.

 

Klinisch onderzoek: AIR2-studie


Drie Nederlandse ziekenhuizen doen vanaf 18 oktober 2021 onderzoek naar de effectiviteit van de nieuwe meniscusprothese ontwikkeld door ATRO Medical. 


Aanmelding is vanaf heden mogelijk. (zie onder)


In de AIR2 studie wordt de veiligheid en prestatie van de nieuwe Trammpolin® mediale meniscusprothese onderzocht. Er kunnen in totaal 10 patiënten deelnemen. Voor deze klinische studie is goedkeuring verleend door de Medisch Ethische Toetsingscommissie Oost-Nederland en de Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO).


Meer informatie vindt u op de pagina over de AIR2-studie


Deelname aan studie

Heeft u interesse in deelname aan de AIR2 studie, waarbij de veiligheid en prestatie van de Trammpolin® mediale meniscusprothese wordt onderzocht? Beantwoord dan onderstaande vragen en vul uw gegevens in. Uw antwoorden worden rechtstreeks naar het door u gekozen ziekenhuis gestuurd. Zij nemen contact met u op.

Dichtstbijzijnde ziekenhuis

Uw contactgegevens:

Inschrijven op onze nieuwbrief


Logo Copyright© 2022 - ATRO Medical
Privacy en Cookie Statement